15 september 2009

Motiverende valgresultat for Høyre i Gran!

I dag er jeg litt lei/bli eller glad/skuffet - for det ser ut som de neste 4 årene blir rød/grønne, men i Gran og i Oppland har vi gjort en fantastisk jobb, sikret Olemic plassen på Stortinget og hatt betydelig fremgang i flere kommuner. Hele 4,4 % frem i Gran er bare utrolig bra. Selv bruker jeg derfor dagen til å ta igjen det tapte på jobb, og bloggposten blir i hovedsak en videreformidling av Anne Hagen Grimsrud - leder i Gran Høyres oppsummering av valget i Gran:

 

"Nei, det blir ikke regjeringsskifte. Men Høyre i Gran har hatt en fremgang på 4,4 prosent siden forrige stortingsvalg. Olemic Thommessens mandat er sikret med god margin. Dette er ikke et jubelvalg for Høyre, men vi kan glede oss over et resultat som gir motivasjon til å stå på videre.

 

Takk til alle valgkampmedarbeidere som har stått på i ukene før valget. Gran Høyre har banket på over 1000 dører, delt ut flere tusen boller og snakket med mange hyggelige velgere. Denne velgerkontakten må vi nå ta med oss videre, for om to år skal vi ha Høyre-ordfører i Gran, og om fire år skal vi bidra til at vi endelig får borgerlig regjering i Norge.

 

17,1 prosent for Høyre er ikke et brakvalg. Fremgang på 3,1 prosent er bra, men vi kan ikke si oss fornøyd før Høyre igjen er størst på borgerlig side, og har minst en fjerdedel av velgerne bak oss.

 

Derfor inviterer jeg nå alle som har stemt Høyre til å engasjere seg i tiden fremover. I Gran skal vi i gang med en viktig budsjettprosess, og tiden er nå inne for å fortsette snuprosessen "mer igjen for pengene". Vi vil ikke få noen drahjelp fra den rødgrønne regjeringen, så vi må belage oss på å gjøre jobben selv.

 

Kjære Høyre-velger, Takk for din stemme. Nå vil vi gjerne høre din mening. Gi oss innspill i budsjettarbeidet!

 

Anne Hagen Grimsrud

leder i Gran Høyre  "

Ingen kommentarer: